Erämaassa oli kivaa!

  • 0

Blogi on ollut vähän tuuliajolla, kun allekirjoittanut on keskittynyt nauttimaan kesästä ja kaikesta muusta puuhasta. Kesäloma oli ja meni, ja käteen jäi paljon kivoja kokemuksia! Kipaisimme nimittäin Lappiin vaeltamaan Urho Kekkosen kansallispuistoon! UKK-puisto sai kunnian olla kuudes puisto, jossa yhdessä vierailimme. 

Täytyy kyllä sanoa, että ihan oikean miehen olen itselleni valinnut :) Neljä päivää erämaassa: kolme yötä autiotuvissa, ja 45 kilometriä rauhallista taivaltamista ihan vaan keskenämme jutustellen keskellä ei-mitään puhelinsignaalinkin ulottumattomissa. Hetkeäkään ei ollut tylsää tai ikävää! Ensimmäisenä iltana saatiin nuotiokaveriksi hetkeksi pari kalastajaa, jotka totesivat, että ollaan me vissiin hyvä pari, kun uskallettiin keskenämme eräreissulle. Moni kun ilmeisesti lähtee erämaahan juurikin sitä omaa akkaa pakoon vaikka sitten kalareissulle. Ja me hullut olimme keskenämme matkalla, ja selvittiin reissustakin vielä ilman parisuhdekriisiä! Ja aiotaan ottaa sama joskus uusiksi. Tosin toki eri puistossa!


Reissukuvista kokosin albumin kuvateksteineen tänne, joten en blogia nillä enempää täytä.

Olisi kiva ehtiä vaikka ensi kesänä taivaltamaan Lemmenjoen kansallispuistossa. Voi kuitenkin olla, että hääjärjestelyt vievät liikaa aikaa ja energiaa, ja toisaalta kun on se häämatkakin, jota ollaan suunniteltu ulkomaille. Ei niitä lomapäiviä rajattomasti ole. Silti ostin Mikolle syntymäpäivälahjaksi rinkan (nyt vaellettiin lainavermeillä), ja ehkäpä häälahjatoivelistalle voisi ujuttaa kevyen teltan siinä missä matkustamokokoisen matkalaukunkin...? Jäi erittäin hieno fiilis matkasta, joten kyllä se ehdottomasti joskus uusitaan. Tai jos ei ihan heti lappiin asti keretä, niin kyllä täällä lähempänäkin on paikkoja, joissa keitellä iltasapuskat trangialla ja yöpyä vaikka laavussa. Suosittelen!

ps. Ajattelin kokeilla, että kuinka pitkälle syksyyn selviän hameissa. Just en ehkä marjametsään lähtisi, mutta töihin ja kauppareissuille! Pitää pistää villasukkahousuja ostoslistalle... Olen aina tykännyt hameista, ja nyt taas vaihteeksi yhdet farkut puhki kuluttaneena en millään jaksaisi lähteä ostamaan uusia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti